Minden más

2013.06.14. 07:14

Majkáéknak újabb sikert hozott a Viva Comet gála

A Belehalok című dalával hihetetlen sikereket elért Majka, Curtis és BLR lett az idei Viva Comet abszolút győztese. A díjátadó gálát tegnap tartották.

Gyuricza Ferenc

A 13. Viva Comet gálának ezúttal is a Papp László Budapest Sportaréna adott otthont, a rendezvény a szokásos felhajtás mellett zajlott, vagyis az egyes kategóriák nyerteseinek kihirdetése mellett a tinédzserek körében divatos előadók léptek színpadra. A mintegy ötezer fős közönség mellett négyszáz meghívott vendég vett még részt az eseményen.

A gálán hét kategóriában adtak át díjat, ezek közül az egyik - az úgynevezett Superfan - újdonságnak számított. Az elismerést azon előadó kapta, akire az összes jelölt közül a legtöbben szavaztak a közösségi média e célra létrehozott oldalán. A jelöltek többségére amúgy is a rajongók szavazhattak, kivételt a legjobb videoklipnek járó elismerés, valamint a Magyar könnyűzenéért díj jelentett.

A Magyar könnyűzenéért díjat a Tankcsapda tagjai vehették át, a zenekar fel is lépett a gálán, akárcsak több más díjazott vagy jelölt, de az estnek Wiley személyében volt egy külföldi sztárvendége is. A legjobb férfi előadó kategóriában Young G. nyert, a női előadók közül pedig Radics Gigi kapta az elismerést. A legjobb együttesnek a Children Of Distance formációt szavazták meg, a legjobb új előadó a Bermuda lett, míg a videoklip kategóriában a Mary Popkids és a Punnany Massif közös, Mosoly című kisfilmjét találták a legjobbnak. A gálán utolsóként került átadásra a Superfan-díj, amit először a Belehalok című dalával óriási sikereket elért Majka, Curtis és BLR trió vehetett át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!