Zalalövő

2016.10.27. 17:35

Havonta legalább egy programot szeretne lebonyolítani a Menő Manó csoport

Zalalövő - Az egyik leghangulatosabb idei programját tudhatja maga mögött a zalalövői Menő Manó csapat.

Gyuricza Ferenc

A természetjárást és egyéb szabadidős sportokat, továbbá az egészséges életmódot népszerűsítő civil szervezet ezúttal mintegy ötven fővel a Vas megyei Kőszegre látogatott el - tudatta lapunkkal Takácsné Nagy Ágnes, a csapat vezetője és programjainak szervezője. A nyugat-dunántúli kisváros környékét barangolták be, ennek során kellemes időjárási körülmények közt, gyönyörű természeti környezetben 11,7 kilométert tettek meg.

A minap megtartott kőszegi túra résztvevői. Közel félszázan, gyerekektől az éltesebb korúakig Fotó: Menő Manó Csoport

- Remek hangulatban zajlott a túra, nagyon jól éreztük magunkat, és nagy örömünkre még gesztenyét is találtunk - újságolta a csapat vezetője. - Ezúttal is igen széles korosztály képviseltette magát a rendezvényen, a legfiatalabb túrázónk mindössze három és fél éves, míg a legéltesebb 72 esztendős volt. Továbbra is az a célunk, hogy havonta legalább egy programot szervezzünk, illetve lehetőség szerint minél szélesebb körben népszerűsítsük a programjainkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!