Zalaegerszeg

2011.12.28. 17:53

Rock and roll, murcifesztivál és E-rally

Új színfolttal bővül jövőre a zalalövői kulturális és szórakoztató programok palettája: májusban megrendezik az elektromos járművek felvonulását a városközpontban.

Szabó Judit

Az önkormányzat a közelmúltban tekintette át a Salla Művelődési Központ jövő évi rendezvénynaptárát. Idén is az augusztusban tartandó Zala Menti Napok lesz a legnagyobb kulturális rendezvény, de ezen kívül számos (havonta általában négy-öt) programot szervez a művelődési ház. Január 25-én tartják a Kereszt és félhold című megyei történelmi vetélkedő döntőjét, februárban a rönkhúzást, márciusban pedig többek között a nyugat-dunántúli rock and roll verseny kínál kikapcsolódást. Áprilisban néptáncegyüttesek estjével ünneplik a tánc világnapját, májusban pedig egy uniós program keretében megrendezik a E-rally-t, az elektromos járművek felvonulását. Nem marad el a majális sem, amelyet hagyományosan a civilek szerveznek, sem az őszi (immár kilencedik) murcifesztivál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!