Zalaegerszeg

2014.04.06. 20:02

Fidesz: Folytatni tudják a 2010-ben elkezdett kormányzást

Zalaegerszeg - A megyeszékhelyi Fidesz-irodában politikusok és szimpatizánsok várták az eredményeket, különösen Vigh László választókerületi jelöltét vasárnap este. Már az eredmények publikálása előtt bizakodó volt a hangulat, az előzetes becslések szerint ugyanis a Fidesz-KDNP jelöltjének sikerült hoznia az 1. számú választókerületet.

Horváth A. Attila

Többen arról beszélgettek, hogy a győzelem biztosan meglesz, ugyanakkor a Jobbik erősödése meglepetést okozott. Este negyed tíz körül kértük értékelésre Vigh Lászlót, aki elmondta:

– Én úgy gondolom, a szavazás a demokrácia ünnepe, és hála Istennek sokan éltek ezzel a jogukkal. Jelenlegi információink szerint úgy szavaztak az emberek, ahogyan arra számítottunk.

 

A riválisok eredményeivel kapcsolatban Vigh László hozzátette: Zalaegerszegen nem volt meglepetés, a falvakban viszont a Jobbik megerősödött.

– Országos szinten arra számítok, hogy biztos Fidesz-KDNP győzelem lesz, és folytatni tudjuk azt a tisztességes kormányzást, amit elkezdtünk 2010-ben. Én azt gondolom, hogy a Jóisten segítségével és az emberek támogatásával, munkájával tudtuk ezt az eredményt elérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!