Zalaegerszeg

2014.10.17. 15:45

Balaicz Zoltán fölényes győzelme

Zalaegerszeg - Balaicz Zoltán a rendszerváltás óta a legnagyobb arányú győzelmet aratta Zalaegerszegen, ami a 23 megyei jogú város közül idén a harmadik legjobb eredmény volt.

Varga Lívia

Ezt közölte a Fidesz-KDNP pénteki sajtótájékoztatóján Bali Zoltán kampányfőnök, önkormányzati képviselő, a gazdasági bizottság leendő elnöke.

Balaicz Zoltán polgármester, megköszönve mindenkinek, aki részt vett a választásokon, továbbá azoknak, akik hozzájárultak a Fidesz-KDNP sikeréhez, elmondta: saját körzetében minden jelöltjük fölényes győzelmet aratott. Ezt a bizalmat kemény munkával és alázattal szolgálják meg, szögezte le. Bejelentette: általános alpolgármestere Gecse Péter lesz, főállású külsős alpolgármesternek pedig a BGF gazdálkodási karának dékánhelyettesét, Vadvári Tibort kérte fel, akire a gazdaságfejlesztés területén és humán ügyekben számít.

Gecse Péter arról szólt: emberközeli és szakmai szempontokat szem előtt tartó programot dolgoztak ki, s megtiszteltetés, hogy a választók a folytatásra voksoltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!