Zalaegerszeg

2014.05.27. 18:35

Porondra léptek az Ady növendékei

Zalaegerszeg - Új helyszínen, a Hevesi Sándor Színházban tartotta kedden szokásos éves művészeti bemutatóját az Ady Endre iskola.

Magyar Hajnalka

 

A teátrumi megjelenést az Innovatív iskolák fejlesztése című pályázat tette lehetővé. Mivel az éves bemutatón elsősorban a táncművészeti képzésben részt vevő tanulók adnak számot tudásukról (koreográfus és felkészítő tanár Stefán Gábor), nem mindegy, hogy mekkora és milyen színpadon bizonyíthatnak. Ezért örömteli az iskola számára, hogy a gyerekek ez alkalommal már professzionális terepen mutathatták be a tanultakat.

A műsorban több mint 200 tanuló lépett színre. A klasszikus balett és modern tánc bemutatók mellett a szülőkből és barátokból álló közönség egyéb produkcióknak is tapsolhatott, hiszen felléptek az iskola kiemelkedő eredményeket felmutató művészeti csoportjai és szólistái. Szerepelt a nagykórus, a népdal, a néptánc és a dráma csoport, továbbá a vers sem hiányzott a műfajok közül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!