Zalaegerszeg

2014.04.18. 13:25

Megújult a csapadékcsatorna és a burkolat

Zalaegerszeg - Befejezték a kivitelezők a csapadékcsatorna és az útburkolat felújítását a Mátyás király utcai háziorvosi rendelő előtti szakaszon.

Horváth A. Attila

A pénteki bejáráson Gyutai Csaba polgármester elmondta: a területen folyamatosan problémát okozott a dombról lezúduló csapadékvíz, ezért jelentős földmunka elvégzésére volt szükség az út helyreállításához. A bruttó 7,8 millió forintos beruházás teljes mértékben önkormányzati forrásból valósult meg, a tervező és a kivitelező volt. A polgármester hozzátette: a közeljövőben a város több pontján lesz szükség hasonló beruházásra, az önkormányzat tehát nagyobb összegeket fordít majd a csapadékvíz-elvezetés megoldására.

A kivitelező cégtől Szakály Zoltán ügyvezető (balról), Cseke Tibor városüzemeltetési osztályvezető és Gyutai Csaba a felújított szakaszon. Fotó: Katona Tibor

A pénteki sajtóeseményen elhangzott, hogy a Május 1. utcában is zajlanak már a felújítási munkák, a befejezés határideje május 30-a.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!