Zalaegerszeg

2013.02.04. 14:36

A Rendért reagálása

Zalaegerszeg - Az MSZP közgyűlés utáni sajtótájékoztatójáról szombati Zalai Hírlapban tudósítottunk. A Rendért Közbiztonsági és Polgárőr Egyesület elnöke, Sándor Dénes reagált az elhangzottakra.

Horváth A. Attila

Az MSZP-frakció a közgyűlésen és a sajtótájékoztatón is kritizálta a Rendértnek juttatott költségvetési támogatás mértékét. Sándor Dénes jelezte: tiltakoznak amiatt, hogy Major Gábor MSZP-s képviselő "politikai síkra viszi a civil egyesületek munkáját".

- A támadás célja a politikai haszonszerzés volt, amely sértette a Rendért egyesület lelkes, a város közbiztonságáért dolgozó tagjait, akik társadalmi munkában, önként végzik feladatukat. Egyesületünkben jobb- és baloldali érzelmű emberek egyaránt megtalálhatók, nem politizálunk, csak az vezérel bennünket, hogy őrizzük Zalaegerszeg közbiztonságát. Hat éve önzetlenül dolgozunk a bűnmegelőzésért - jelezte az elnök, hozzátéve: méltatlan vitákban nem kívánnak részt venni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!