Zalaegerszeg

2011.11.22. 13:30

Jótékonysági kosármeccsek Zalaegerszegen

A VII. Alsóerdei Karácsony Kupa kosárlabda tornát december 10-én, szombaton a zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnázium tornatermében rendezik meg.

Horváth László

Négy együttes méri össze erejét ezen a tornán, melynek bevételét a szervezők és a résztvevő csapatok jótékonysági célra ajánlják fel – mondta Kovács Ákos, a megyeszékhelyi Niederwald együttes játékosa, aki egyben az Alibánfa LSC kapusa is.


A jótékonysági célokat is szolgáló Alsóerdei Karácsony Kupa különlegességét az adja, hogy az idei évben négy nemzet csapatai küzdenek meg egymással: Ausztriából a Hochneukirchen együttese, Szlovéniából a Lendva gárdája, Horvátországból a Muraszerdahely, míg Magyarországról a zalaegerszegi Városi Bajnokságban szereplő Niederwald csapata lép a parkettre.

A mérkőzéseket dijmentesen lehet megtekinteni, azonban a szervezők egy perselyt helyeznek el, valamennyi jószándékú felajánlást, támogatást hálásan megköszönnek és örömmel fogadnak; melyet Böjte Csaba ferences testvér által felkarolt erdélyi magyar gyermekek, fiatalok javára és egy fiatal barátjuk, István gyógykezelésének megsegítésére gyűjtenek, és ajánlanak fel.

A négyes-torna december 10-én, szombaton 10.30 órakor kezdődik a megyeszékhelyi Zrínyi Miklós gimnáziumban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!