Zalaegerszeg

2010.10.26. 07:59

Idén is Öveges-napok

Pénteken kezdődtek az andráshidai Öveges-iskolában az intézmény névadójáról elnevezett programok. Ezen a héten tanulmányi- és sportversenyek színesik az iskolai életet.

Sinkovics Eta


A biológiát, kémiát, természetismeretet, egészségtant tanító Domján Anita örömmel mutatta be a kicserélt szemléltető táblákat, az új tévét, video- és dvd-lejátszót, illetve a bútorokat, amelyekben a biológia szemléltető eszközök kaptak helyet. A termet a 2007-ben elhunyt Szekeres Lajosról nevezték el, aki biológiát és technikát tanított, valamint 1998-tól 2003-ig az intézmény igazgatója is volt. A terem előtt tárlókat helyeztek el, az emlékét őrző iratokkal, személyes tárgyakkal.


Tegnap városi komplex természetismereti, valamint fizikaversenyt rendeztek. Ma az alsósok helyesírásból, szépírásból, a felsősök versmondásból mérik össze tudásukat. Szerdán a kisdiákoknál, csütörtökön a felsősöknél lesz nyílt tanítási nap. Pénteken sportversenyek zárják az Öveges-napokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!