SÉTA

2019.02.03. 09:00

Díjkiosztóval tisztelegnek Bein György emléke előtt

Iskolánkban nemrég zajlott le a tragikusan fiatalon elhunyt tanárról, Bein Györgyről elnevezett verseny díjkiosztója.

SÉTA

A verseny legjobbjai az elismerésekkel

Fotó: Báthory

A versenyzők három kategóriában indulhattak a következő elnevezésekkel: Én készítettem, Fogyasztóvédelem online kereskedelmi problémakezelés, valamint webshop-készítés. Idén négy iskola csapata küzdött: a zalaszántói Gersei Pethő Általános Iskola tanulói, a Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium csapata, az LK Bulls (Pesti Krisztián 12.a, Illés Dominik 12.a, Harmath Barnabás 12.a), a Kölcsey Ferenc Gimnázium tanulója, a Valentina Georgina, valamint ZSZC Báthory István Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája csapata, a Trinity Force (Srágli Dániel 11.c, Horváth Csaba 11.c, Nyulász Axel 11.c) és a szintén báthorys Vizsi Csenge 2/10.a.

A verseny legjobbjai az elismerésekkel
Fotó: Báthory

Az Én készítettem kategóriában 1. helyezett a zalaszántói Gersei Pethő Általános Iskola (kalácsot készítettek), 2. helyezett Trinity Force csapata (tökös-mákos rétest készített) és a 3. helyezett a Kölcsey Ferenc Gimnázium tanulója lett. A Fogyasztóvédelem online kereskedelmi problémakezelés kategória 1. helyezettje a Trinity Force csapata, 2. az LK Bulls csapata, a 3. pedig Vizsi Csenge 2/10.a osztályos tanuló lett.

Általános iskolások is indulhattak
Fotó: Báthory

Velő Dominika 11.C ZSZC Báthory István Szakgimnáziuma

és Szakközépiskolája

Zalaegerszeg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!