szavazásösszesítő

2019.11.18. 11:33

A boltok miatt elveszíti meghitt jellegét a karácsony olvasóink szerint

Csak november közepén járunk, mégis ellepték a boltok polcait a karácsonyi dekorációk. Mit szólnak ehhez olvasóink?

zaol.hu

Bécs, 2011. december 21. Érdeklõdõk egy árus standjánál a hagyományos bécsi adventi karácsonyi vásáron (Wiener Christkindlmarkt) a Városháza elõtti téren (Rathausplatz). A mintegy 150 stand karácsonyi ajándékokat, fenyõdíszeket, édességeket és meleg italokat kínál

Forrás: MTI

Fotó: Filep István

Bizonyára mindenkinek legalább egyszer végigfutott a fejében, hogy mégis ki az, aki már ősszel megveszi a karácsonyfára való szaloncukrot. Úgy tűnik sokan vannak, hiszen mi másért pakolnák tele a bevásárlóközpontok polcait piros, díszes csokoládékkal és karácsonyi dekorációkkal, sok helyen már októberben?

Olvasóink között azonban nagyon kevesen akadnak, akik örülnek a korai ünnepi hangulatnak, hiszen mindössze 1% szavazott arra, hogy így megfontoltan dönthet az ajándékokról. Kicsit többen magát a karácsonyi hangulatot kedvelik, még akkor is ha korai – ők a voksolók 9%-át tették ki.

A legtöbb embert azaz a szavazók 65%-át az zavarja leginkább, hogy a szupermarketek miatt a karácsony teljesen elveszíti a meghittségét, míg 25% azt mondja, nem érdekli ez az egész hajcihő.

Ön mit gondol az áruházak egyre korábban induló karácsonyi kínálatáról?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!