Tündérszépek 2021

2021.06.12. 15:30

Így készül a Tündérszépek döntőjére a nagykanizsai Kovács Kitti

Idén Kovács Kittit érte a megtiszteltetés, hogy képviselheti megyénket a Tündérszépek döntőjében.

Németh Lilla

Fotó: Lejer Tamás

A kanizsai szépség büszke lehet eddigi eredményeire, hiszen továbbjutott a megyei-, majd a regionális fordulón, így a legszebb 22 lány egyikeként versenghet a királynői koronáért. A felkészülésben nővére, Adrienn a támasza, aki 2015-ben Zala Szépe lett. Interjúnkban mesél arról, hogyan várja az országos szépségversenyünk utolsó, s egyben legnagyobb próbatételét, milyen reményekkel áll az újabb kihívások elé, valamint mik a távolabbi céljai.

Fotó: Lejer Tamás

- Mi történt veled azóta, hogy eldőlt, te képviselheted Zala megyét a döntőben?

- Rengeteg gratulációt kaptam, ismerősöktől és idegenektől is, ami nagyon jólesett. A Tündérszépek több lehetőséget hozott: fotósokkal dolgozhattam együtt, illetve a jövőben még vannak tervben fotózások. Két divatcég is megkeresett, hogy bemutathatnám a ruháikat. Ezeknek a felkéréseknek természetesen örülök és igyekszem mindenre időt szakítani.

- Hogyan készülsz a megmérettetésre?

- A sport meghatározó az életemben egyébként is, de a szépségverseny csak még motiváltabbá tesz. A kamera előtt otthonosan mozgok, így ettől a részétől nem félek. Fejben pedig igyekszem pihenni és emellett hinni abban, minden úgy lesz, ahogyan lennie kell. Szeretném a legjobbat kihozni magamból, a legfontosabb számomra, hogy úgy érezzem, megtettem mindent, amit lehetett. Elsőként júniusban készül rólam egy bemutatkozó videó, várom már.

- Említetted legutóbb, hogy a nővéred segítségére számíthatsz. Miként támogat?

- A nővérem abszolút támogat, elhalmozott jótanácsokkal. Mindenekelőtt azt javasolta, hogy mosolyogjak gyakran, adjam önmagamat és ne féljek megmutatni a valódi énemet. Meggyőződése, hogy ez a siker titka.

- Kiskorod óta táncolsz. Szerinted ez az előnyödre válhat?

- Úgy gondolom, hogy ezeken a versenyeken és a fotózásokon alapvető a nőies, kecses mozgás, amit a tánc a kezdetektől belém nevelt, így ösztönösen jönnek a mozdulatok. Ez akár hozzásegíthet ahhoz, hogy még jobb helyezést érhessek el.

Fotó: Kalamász Gergő
Egy ruhamárka fotózásán
Fotó: Tolnai Tünde

- Mit jelentene számodra a győzelem?

- Nem mertem még eljátszani ezzel a gondolattal, de mindenképpen egy visszaigazolás lenne arról, hogy jó úton járok. Szeretek ezzel foglalkozni, így sokat jelentene számomra. Igyekszem minél többet tanulni a mentoroktól és fejlődni, hogy a későbbiekben további lehetőségek nyílhassanak meg előttem.

- Azt már elárultad nekünk, hogy a színművészeti és táncművészeti egyetem felvételijére készülsz. Mik a terveid a szépségiparral?

- A művészeti irány és a szépségipar egyaránt érdekel. Az utóbbival egyelőre csak ismerkedem, de szívesen megtapasztalnám, mi hogyan működik benne. Véleményem szerint nem ütik egymást, sőt, egyik a másik hasznára válhat, így bízom benne, hogy mindkettőben megtalálhatom a helyem.

- A Tündérszépeken kívül mi köti le a mindennapjaidat?

- Most zajlanak a felvételik, úgyhogy tanulok. Táncolok, amennyit csak lehet, illetve kurzusokra járok. A döntő előtt persze majd visszaveszek a pörgésből és lazítok egy kicsit, hogy a maximumot nyújthassam.

Kapcsolódó cikkeink:

https://www.zaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/tanccal-tartja-formaban-magat-kovacs-kitti-kepviselheti-zala-megyet-a-tunderszepek-dontojeben-5098399/

https://www.zaol.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/a-tanc-szerelmese-lett-a-tunderszepek-dontose-kovacs-kitti-5182657/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!