Tormafölde

2017.04.03. 16:20

Idősek köszöntése Tormaföldén

A település szépkorú lakóit köszöntötték ünnepi műsorral az elmúlt hét végén.

Korosa Titanilla

A kultúrházban megtartott hagyományos idősek napi programon Hajdu László polgármester, Cseresnyés Péter államtitkár, a térség országgyűlési képviselője, valamint Baracskai Józsefné, a Vöröskereszt Zala megyei elnöke is köszöntötte a megjelent nyugdíjasokat.

Cseresnyés Péter hangsúlyozta: az idősek napi ünnepség arról szól, hogy tiszteljük elődeinket és példát mutassunk az utánunk jövőknek, hogy milyen tiszteletet kell adni azoknak, akik egy életút vége felé járva felneveltek egy nemzedéket.

Baracskai Józsefné köszönetét fejezte ki a jelenlévőknek, hogy több mint 50 évvel ezelőtt közreműködtek a Vöröskereszt helyi alapszervezetének megalapításában.

Ez alkalommal is köszöntötték a település legidősebb lakóit, a 92 éves Csordás Józsefnét és a 90 esztendős Góczán Sándort.

A vendégeknek a helyi gyerekek ez alkalommal is zenés-verses műsorral készültek, majd a lenti Nefelejcs Dalkör lépett fel, jó hangulatot teremtve a rendezvényen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!