ügynökök és akciók

2017.12.07. 11:56

Mark Wahlberg a CIA kulcsembere lesz

Ridley Scott a közelmúltban ünnepelte nyolcvanadik születésnapját. Esze ágában sincs visszavonulni, csak rendez és rendez. Most a Világ összes pénze című mozit.

Marines with 1st Marine Logistics Group (Forward) takes a photo with actor Mark Wahlberg during Wahlberg's visit of 1st Marine Logistics Group (Forward) at Camp Leatherneck, Afghanistan, Dec. 19. Wahlberg shook hands and took pictures with service members while thanking them for their service. More than 100 anxious fans waited in line to meet Wahlberg.

Fotó: Cpl. Shannon E. McMillan

A 16 éves III. John Paul Getty (Charlie Plummer) a világ leggazdagabb embere, az olajmágnás J. Paul Getty (Christopher Plummer) unokája, igazi aranyifjúként él Rómában. Az aranyéletnek azonban egy csapásra vége szakad, amikor a fiút elrabolják, és 17 millió dolláros váltságdíjat követelnek érte.

John Paul erős akaratú édesanyja, Gail (Michelle Williams) hiába kéri a dúsgazdag nagyapa segítségét, a hírhedten fösvény milliárdos visszautasítja -írja a Freeman Film. Az asszony kétségbeesésében Getty üzleti tanácsadójához, az egykori CIA ügynök Fletcher Chase-hez (Mark Wahlberg) fordul, hogy bírja jobb belátásra az emberrablás tényében is kételkedő Gettyt.

Az idő fogy, a bűnözők egyre türelmetlenebbek, és bármeddig képesek elmenni, hogy bizonyítsák szándékuk komolyságát.

A Mentőexpedíció és a Gladiátor négyszeres Oscar-díj jelölt rendezője, Ridley Scott legújabb filmje egy megrázó és felkavaró esetet dolgoz fel, amely a hetvenes évek elején lázban tartotta a világsajtót.

A főbb szerepekben olyan zseniális színészek remekelnek, mint Michelle Williams és Mark Wahlberg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!