Sport

2016.11.10. 17:15

Három osztályban is indul a ZEUS csapata

Zalaegerszeg - Elkezdődtek a 2016-2017. évi fallabda (squash) csapatbajnokságok, a szombathelyi-zalaegerszegi közös csapat, az Öntöde-ZEUS SE az első-, a másod- és a negyedosztályban is képviselteti magát.

Kerkai Attila

Nagy várakozások előzték meg a bajnoki rajtot, hiszen ilyen erős játékoskeret eddig nem állt az Öntöde-ZEUS SE rendelkezésére. Köszönhető ez a fiatalok folyamatos fejlődésének, valamint az érintett klubok összefogásának. Az első forduló a várakozásoknak megfelelően alakult és megszületett az első, történelmi jelentőségű győzelem is az első osztályban!

Az Öntöde-ZEUS SE első osztályú csapatának (Csitkovics Gábor, Szokol Pál, Szederkényi Dániel, Balázs Erik, Rózsa Bálint) eredményei:

A képen balról a ZEUS SE I. osztályú csapata: Csitkovics Gábor, Szokol Pál, Szederkényi Dániel, Balázs Erik, Rózsa Bálint Fotó: ZEUS SE

Öntöde-ZEUS-Vidux-Tisza SE 0:4

Öntöde-ZEUS-Alba-Török SE 1:3 (győzött: Balázs E.)

Öntöde-ZEUS-CSC Oliver 4:0 (Csitkovics, Balázs E., Szederkényi, Rózsa)

A II. osztályban indult csapat (Sákovics Péter, Reider Tamás, Nagy Ferenc, Nagy Simon, Szerencsés József, Fitos Krisztián) eredményei:

Öntöde-ZEUS-Top Challange 1:3 (Nagy Simon)

Öntöde-ZEUS-Khan-Go Ahead 0:4

Öntöde-ZEUS-Squashberek SE 3:1 (Nagy Simon, Sákovics, Fitos)

A IV. osztályúak (Pilhoffer Béla, Szalay Zsolt, Marton Zoltán, Nagy Tamás, Németh Tamás) eddigi eredménysora:

Öntöde-ZEUS-Battai FSE 4:0 (Németh, Nagy, Pilhoffer, Marton)

Öntöde-ZEUS-Budapest SA 2:2 /8:10/ (Pilhoffer, Marton)

Öntöde-ZEUS-Totem Squash SE 4:0 (Németh, Szalay, Pilhoffer, Marton)

Közben megszületettek a szezon első egyéni érmei is. Felnőtt országos C-kategóriás ranglistaversenyen harmadik lett Fitos Krisztián. Nagy Simon idehaza és külföldön is második lett, előbb a szlovák nyílt junior bajnokságán, majd itthon a Hungarian Junior Open elnevezésű viadalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!