Az Andráshida hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott

2019.03.03. 21:43

Az őrült hajrá kanizsai győzelmet eredményezett az NB III-ban

A labdarúgó NB III-ban is elkezdődött a tavaszi idény. A Nyugati csoport két zalai résztvevője közül a Tarr Andráshida vasárnap hazai pályán fogadta a Sárvárt, míg az FC Nagykanizsa igencsak késői kezdéssel a Ménfő­csanak vendége volt.

Bedő István, Kühne László

Bíró András, az Andráshida támadója a sárváriak között próbál a kapu felé megindulni

Fotó: Pezzetta Umberto

Tarr Andráshida SC–Sárvár FC 0-0

Zalaegerszeg, 150 néző. Jv.: Móri.

Andráshida: Czirjék – Marsai, Simonfalvi, Kalamár, Nagy Z. – Bailo, Fülöp (Takács, 64.), Szinyai (Bontó, 72.), Szegleti – Szabó M. (Tóth L., 68.), Bíró. Edző: Dobos Sándor.

A kiesés elkerüléséért játszott találkozón mindkét csapat számára a győzelem jelentett üdvözítést. Mindkét oldalon nagyon figyeltek a védekezésre, a labdaszerzés után gyorsan visszazártak a csapatok, hazai és vendégoldalon is akadt helyzet, de ezek kimaradtak. A második félidőben sem sokat változott a játék képe. Az Andráshida enyhe mezőnyfölényben játszott, mindkét oldalon akadt két-két lehetőség. A látottak alapján a döntetlen igazságosnak nevezhető.

Dobos Sándor: „Csapatom hozzáállásban és akaratban is mindent megtett a sikerért, de igazából nem tudtunk helyzetbe kerülni. Ezzel pedig elmaradt a várva várt hazai győzelem is.”

Bíró András, az Andráshida támadója a sárváriak között próbál a kapu felé megindulni Fotó: Pezzetta Umberto

Ménfőcsanak ESK–FC Nagykanizsa 3-4 (0-1)

Győr-Ménfőcsanak, 200 néző. Jv.: Szalai L. (Gyürüsi, Révész).

Nagykanizsa: Horváth M. – Pál D., Major, Gerencsér A., Horváth B. – Kovács O., Béli M. – Horváth D., Lőrincz, Vajda – Vittman. Vezetőedző: Barna László.

Gólszerzők: Böcskei (79.), Visy (84.), Serfőző (85.), illetve Major (5., 87.), Vittman (71., 89.).

Az NB III-ban szokatlan időpontban, vasárnap este lépett pályára a Nagykanizsa együttese. A lapzártánk előtt nem sokkal véget ért találkozó őrült hajrával fejeződött be. A kanizsaiak szereztek vezetést, amit a 71. percben megdupláztak. Ami ezután következett, az a futballedzett rajongók számára is ritkán látható. Hat perc alatt megfordította a mérkőzést a házigazda (3-2), de ezzel még nem volt vége. A kanizsai csapat Major, majd két perc múlva Vittman góljaival visszavette a vezetést, és megnyerte a találkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában