Sport

2016.12.13. 18:53

A győztesek kiléte nem volt kérdéses

Zalaegerszeg - A hagyományokhoz hűen idén is megválasztották Zalaegerszeg abszolút legjobb női és férfi atlétáját, vagyis Szűcs Valdót és Csóti Jusztinát, a Zalaszám-ZAC kiválóságait.

Kerkai Attila

A Szakály István Sport Alapítvány 12 szakembert kérdezett meg. A döntés legfontosabb szempontjai az abszolút legjobb eredmény, a világversenyeken való helytállás és a magyar bajnoki cím volt.

Balról Józsa Iván, Csóti Jusztina és Balaicz Zoltán a díjátadón Fotó: ZAC, archív

Idén könnyű dolguk volt a döntéshozóknak, hiszen Szűcs Valdó 110 m gáton elért 13,71 mp-es teljesítménye, valamint a női mezőnyben Csóti Jusztina 100 m-en elért 11,76 mp-es időeredménye magasan kiemelkedett. A Zalaszám ZAC mindkét atlétája megállta a helyét a világ- illetve az Európa-bajnokságon, s mindketten országos bajnoki címet is szereztek.

Szűcs Valdó is remek évet zárt az idei esztendőben Fotó: archív, ZAC

A Szakály István Sport Alapítvány által felajánlott díjakat ünnepi keretek közt Balaicz Zoltán Zalaegerszeg polgármestere és Józsa Iván, az alapítvány elnöke adta át Csóti Jusztinának, illetve Szűcs Valdó távollétében édesanyjának, Bartók Margitnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!