Sport

2017.05.02. 09:44

Nem sikerült a revans a Göcsej SK-nak

A férfi futsal NB I alsóházi rájátszásának negyedik fordulójában a Bőny vendége volt a Göcsej SK, akik szerettek volna visszavágni a hazai vereségért, ami ezúttal nem sikerült.

Jóna István

Bőny-Szavill Consulting- Göcsej SK 5-3 (1-1)

Győr, Magvassy Sportcsarnok, Jv: Kovács Gábor (Tamási P., Imrő J.)

Göcsej SK: Cseresnyés, Szőke, Horváth D., Gugcsó, Apatini, csere: Csire, Koronczai, Kottán edző: Bagó Gábor

Gólszerzők: Peczár, Balanescu, Bogyó, Balogh, Mészáros, ill: Gugcsó (2), Apatini

Bagó Gábor foghíjas csapattal volt kénytelen Győrbe utazni, mivel Nagy Gergőre eltiltása, Tóth Zoltánra és László Dávidra sérülésük miatt nem számíthatott. Viszont bizakodásra adott okot, hogy sérülés után Kottán Krisztián és betegsége után Apatini Márk is játékra jelentkezett. A találkozó első tíz perce egyértelmű vendég fölényt hozott. A 13. percben Gugcsó vezetéshez juttatta a zalaiakat (0-1). A folytatásban tovább növelte volna előnyét a vendégcsapat, de a helyzetek kimaradtak. A 18. percben egy vitatható büntetővel egyenlítettek a hazaiak (1-1). A második félidő elején pontosabban játszott a Bőny és öt perc elteltével kétgólos előnyt szereztek (1-3). Nem esett össze a Göcsej és próbált visszajönni a mérkőzésbe. A 29. percben Apatini szépített, majd öt perccel később Gugcsó egyenlített (3-3). Sajnos a hajrában könnyű gólokat szerzett a hazai csapat és a maga javára fordította a mindkét csapat számára fontos bajnokit (5-3).

Bagó Gábor:- Kulcsjátékosaink hiányában, de két visszatérővel közel álltunk a győzelemhez, vagy a pontszerzéshez, de a végén gyermeteg hibákat elkövetve ismét kikaptunk.

A Göcsej SK egyenlőre pont nélkül áll az alsóházban, amelyből még nyolc forduló van hátra. ezen idő alatt kell a zalaiaknak kiharcolni az első osztályban maradást, vagy legalább az osztályozó lehetőségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!