Sport

2016.12.11. 19:45

Új klubrekordot állított fel a bajnokcsapat

Nagykanizsa, Zalaegerszeg - Az NB I-es sakk csapatbajnokságban a 4. fordulót rendezték meg a hét végén. A zalai csapatok közül csak a bajnok Kanizsa tudott nyerni.

Varga Andor

Z. Csuti-Hydrocomp-Duocor-Makó 5:7

Zalaegerszeg. Egyénileg (elöl a hazaiak): Vajda-Mihók döntetlen, Szabó-Kovacevic döntetlen, Horváth Á.- Sipos döntetlen, Czebe-Saric döntetlen, Kozák-Csonka döntetlen, Mészáros-Farkas döntetlen, Tésik-Horváth Zs. 0:1, Horváth T.-Tatár döntetlen, Horváth Gy.-Hajnal döntetlen, Mádl- Szalai 0:1, Dobos-Péczely döntetlen, Csiszár-Juhász döntetlen.

Az egerszegi csapat győzelemre készült az évzáró bajnokin, de váratlan vereséget szenvedett. Horváth Tamás, a klub szakmai vezetője úgy értékelt, hogy a makói siker reális, mert a sok 4-5 órás játszmából csak fél pontokat tudtak hozni a zalaiak, míg két táblán nyertek a vendégek.

Szemben a Csutiból (balról) Horváth Ádám, Szabó és Vajda Fotó: Katona Tibor

Dunaharaszti MTK- Aquaprofit-NTSK 3,5:8,5

Dunaharaszti. Egyénileg: Grigorianics-Balogh Cs. döntetlen, Gonda-Ivanisevics döntetlen, Jovanovics-Márkus 0:1, Almási-Bánusz 0:1, Faragó-Erdős döntetlen, Popovics-Gulijev döntetlen, Tompa-Ribli döntetlen, Papp P.- Medvegy döntetlen, Grimm- Kántor 0:1, Loránd- Aczél 0:1, Orosz-dr. Flumbort 0:1, Simon L.-Gara T. 0:1.

- Új csúcsot sikerült felállítanunk a klub történetében azzal, hogy az első négy fordulóban nem volt vesztett partink - mondta a kanizsai csapatvezető, Papp Nándor. - Persze az elsődleges az volt, hogy a tervezett nagy különbségű győzelmet elérjük, ez úgy érzem, megvalósult. Nem lehet hiányérzetünk, hiszen növeltük az előnyünket a Pakssal szemben egy ponttal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!