Sport

2016.12.05. 21:26

Döntés a hajrában

Zalaegerszeg - A Göcsej SK NB I-es női futsal-csapata a 10. fordulóban igazán nagy utat járt be, hisz Diósgyőrbe utazott.

Jóna István

DVTK-Vénusz-Göcsej SK 4-1 (0-0)

Miskolc. Jv.: Katona (Szabó E., Petróczy).

Göcsej SK: Kiss - Marsai, Orbán, Boda, Megyeri. Csere: Németh, Szegedi, Nagy, Fábián. Vezetőedző: Major Gábor. Góllövők: Miliczki (3), Bernáth, illetve Marsai.Az alsóház és a felsőház között ingadozó csapatok igazán parázs hangulatú összecsapást játszottak.

Az első félidőben a Göcsej volt kezdeményezőbb és mindkét oldalon remek kapusteljesítményeket láthatott a közönség.A második félidő még harcosabb játékot hozott. A hazaiak edzője heves reklamálásai miatt piros lapot kapott. A 31. percben a hazai kapus a hatoson kívül hárított egy lövést.

A szabadrúgás elvégzésére Marsai vállalkozott, aki a kapufa segítségével lőtt a hálóba. A hazaiak egy eladott labda után egyenlítettek, majd a Göcsej begyűjtötte hatodik faultját, és így 10 méteres büntetőhöz jutott a DVTK a 36. percben. Kiss kétszer is bravúrral hárított, de Miliczki harmadjára bekotorta a házigazda vezető gólját.

Kitámadtak a vendégek, az ellenfél pedig újabb eladott labda, illetve büntető után állította be a végeredményt.Friss Szabolcs, elnök: „Nem játszottunk rosszul, de a hajrában rossz megoldásokat alkalmaztunk. Az élvezetes meccs vége lehetett volna szorosabb is.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!