Sport

2016.11.12. 14:10

Továbbra is százszázalékosak a zalai szuperligások

A tekézők Szuper Ligájában a hétvégén a ZTE ZÁÉV női csapatára várt könnyebb feladat.

Zalai Hírlap Sport

A ZTK MVas csapata már nehezebb feladatot kapott. A lányok gyengébb teljesítménnyel is biztosan  nyertek, a férfiak győzelme sem  forgott veszélyben.

A ZTE ZÁÉV  hazai pályán fogadta a Rákoshegyi VSE tartalékcsapatát. A zalaiak számára csak  a  fölényes  győzelem volt elfogadható. A szerény képességű vendégek ellen nem  jelentett gondot a győzelem megszerzése. A játékban, főleg az ütött csapat fa terén messze elmaradtak önmaguktól a házigazdák. Zalai csapatból többe is  gyengébb dobtak, ami ezúttal belefért. Jobb képességű ellenfél  szemben  kevés lesz  a sikerhez. A ZTE ZÁÉV továbbra is pontveszteség nélkül áll  a bajnokságban. Jövő hétvégén csúcsrangadót  játszik a bajnok Rákoshegy I. ellen, ott  a mainál jóval jobb teljesítményre lesz szükség. ZTE ZÁÉV – Rákoshegyi VSE II.  6:2 ( 3105 : 2904).

Hegedűs Anita a ZTE ZÁÉV csapatából
Fotó: Pezzetta Umberto

A ZTK FMVas férfi csapata a hazai pályán bár mely együttesre veszélyes Szolnok vendége volt. Az első körben dobó Fehér Zoltán  674 fát ütve kis  híján 200 fával megverte ellenfelét. Ezzel megalapozta a  zalaiak sikerét. A folytatásban Nemes Attila és Kozma Károly is  alaposan elverte  a hazaiak játékosát,  a  zalaiak végig kézben tartották a mérkőzés irányítását és biztosan nyertek Még azt is elbírták, hogy egyik alapemberük Járfás Szilárd megsérült. A  férfi csapat is pontveszteség nélkül áll  a bajnokságban, tagja a  Szuper Liga élcsoportjának. Szolnoki MÁV SE  - ZTK FMVas  3:5 ( 3336 : 3623).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!