Sport

2016.10.11. 19:20

Javított a Vadmacskák

Nagykanizsa - Kijavította előző heti vereségét a Kanizsai Vadmacskák a női amatőr kosárlabda NB I-ben, az eddig két sikerrel álló Baja ellen.

Kühne László

Kanizsai Vadmacskák SE- Bajai NKK 74-57

(14-16, 25-17, 17-13, 18-11)

Nagykanizsa, 70 néző. Jv.: Esztergályos, Földesi Á.

Kanizsa: Fekete 15/6, Fuisz 14, Hegyi 12/6, Zsámár 12, Bánhegyi 17. Csere: Gutai 2, Scheiber, Kovács R., Kötő 2, Kováts N., Sánta. Edző: Gábor Erzsébet.

Fuisz Viktória is eredményesen játszott a mérkőzésen  Fotó: archív/Szakony Attila

A 6. percben 4 ponttal elléptek a hazaiak Fuisz Viktória dobásaival, igaz, a negyed a vendégek kétpontos előnyével zárult. A 13. percre Bánhegyi Beatrix és Kötő Luca pontjaival öt ponttal vezetett a KVSE, de a hazaiak védekezési hibáit kihasználva a vendégek fordítottak. A második negyed közepétől feljavult a hazai támadójáték, Fekete Csilla zsinórban dobott hat pontjával, Hegyi Vivien tripláival és Fuisz kosaraival újra vezetett a Vadmacskák.

Nagyszünet után a kanizsaiak védekezést váltottak és a megszerzett labdákból tetemes előnyre tettek szert. Az utolsó negyedben, többek közt Zsámár Lili révén tovább nőtt a kanizsaiak előnye.

Gábor Erzsébet: A végjátékban ugyan csökkent a különbség, de igazi csapatmunkával, több egyéni jó teljesítménnyel győzelemmel zártuk a mérkőzést.

Jók: Bánhegyi, Hegyi, Fekete, Fuisz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!