Sport

2016.03.17. 18:12

Megyei III: a hét végi program

Zalaegerszeg - A megyei bajnokság III. osztályában ezen a hét végén még mindig csak négy csoport küzdelmeit rendezik. A jövő héttől viszont már északon is beindul a tavaszi idény sorozata.

Zalai Hírlap Sport

Déli-csoport

Vasárnap, 15.00: Sand-Újudvar, Galambok-Műszer Automatika Napred, Bázakerettye-Palin, Alucsat-Zalaszentbalázs-Bajcsa, Petrivente-Murakereszt-úr, Szerdahely FC-Pogányszentpéter, Eszteregnye-Sormás.

Közép-csoport

Vasárnap, 14.00: Bocfölde-Bagod. 15.00: Alsónemesapáti-Sárhida, Csatár-Kemendollár, Vaspör-Ozmánbük-Babosdöbréte, Csonkahegyhát-Alibánfa, Göcsej Németfalu-Lets Do It Technoroll Teskánd II, Lakhegy-Andráshida BLSC.

Keleti-csoport

Vasárnap, 15.00: Tekenye-Vonyarcvashegy, Zalaszántó-Sümegcsehi, Zalacsány-Hévíz II, Kehidakustány-Zalaszentlászló, Óhíd-Haladás Pacsa.

Nyugati-csoport

Szombat, 15.00: Szentgyörgyvölgy-Csesztreg II. Vasárnap, 15.00: Zalacséb-Pusztaederics, Szilvágy-Zalatárnok, Söjtör-Mumor, Tormafölde-Pórszombat, Szerszámsziget-Zalalövő II-Zalabaksa, Bárszentmihályfa-Lovászi Bányász, Kustánszeg-Csömödér-Kissziget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!