Sport

2016.03.15. 12:47

Kanizsai Vadmacskák: két jó negyedük volt a listavezetőnél

Nagykanizsa - Az amatőr női kosárlabda NB I Nyugati csoportjának listavezetőjéhez látogatott a Kanizsai Vadmacskák együttese, és a kanizsaiak az első és harmadik negyedben jól fogták meg a hazaiakat.

Kühne László

TFSE-Kanizsai Vadmacskák SE 70-49 (13-11, 19-10, 18-18, 20-10)

Budapest, 50 néző. Jv.: Szakáll, Szilágyi.

Kanizsa: Fekete (18), Fuisz (7), Hegyi, Herman A. (10), Kardos (4). Csere: Karancz, Horváth E. (2), Bánhegyi, Horváth N. (4), Zsámár (4), Scheiber. Vezetőedző: Gábor Erzsébet.

Fekete Csilla a vereség ellenére jól játszott és 18 ponttal segítette együttesét
Fotó: Szakony Attila

Az első negyedben pontosan kezdtek a kanizsaiak, Herman Aliz pontos dobásaival tartották is a lépést a hazai együttessel. A második tíz percben a koncentráció már alább hagyott a játékukban és a hazai együttes a vendégek védekezési hibáit ki is használta. A harmadik negyedben Fekete Csilla és Fuisz Viktória pontjainak hála, a különbség nem nőtt a mérkőző felek között, ugyanakkor a találkozó 33. percétől már valóban érvényesült az egyetemi csapat nagyobb tudása, valamint erőfölénye.

Gábor Erzsébet: - A mérkőzés egészét tekintve tisztességesen helytálltunk az igencsak jó játékerőt képviselő TFSE otthonában.

Jók: Fekete, Herman A.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!