Sport

2016.01.21. 16:16

Kanizsai Vadmacskák: talán, ha nincs az a harmadik negyed...

Nagykanizsa - A még veretlen fővárosi TFSE együttesét fogadta elmaradt mérkőzésének pótlása keretében a Kanizsai Vadmacskák SE amatőr női NB I-es kosárlabda-együttese. A kanizsaiak két negyedet is nyertek, de győzött a TFSE.

Kühne László

Kanizsai Vadmacskák SE - TFSE 52-68 (12-20, 17-13, 5-22, 18-13)

Amatőr női NB I-es kosárlabda-mérkőzés. Nagykanizsa, 70 néző. Jv.: Esztergályos, Németh A.

Kanizsa: Fekete (22/12), Hegyi (5), Horváth E., Herman A. (5), Kardos (10). Csere: Fuisz (3), Karancz (1), Bánhegyi (6), Zsámár, Horváth N., Kováts, Scheiber. Edző: Gábor Erzsébet.

Már az 5. percben időt kértek a kanizsaiak, amivel rendezni is tudták soraikat és Fekete Csilla, valamint Herman Aliz pontjaival igyekeztek is felzárkózni. A második negyedben összeszedett játékkal rukkoltak elő a házigazdák, Bánhegyi Beatrix és Kardos Réka pontjaival a különbség a két csapat között így mindössze négy pontra olvadt.

A nagyszünet után ismét az egyetemi csapat kezébe került az irányítás és újból ellépett a TFSE a házigazdáktól - már a találkozó 25. percére. Az utolsó játékrészben ismét magára talált a KVSE, feljavult a támadó- és védőjátékuk, igaz, azzal már csak csökkenteni tudták a hátrányukat.

Gábor Erzsébet: „Az első helyezett egyetemisták ellen a harmadik negyed kivételével fiatal csapatunk nem játszott alárendelt szerepet."

Jók: Fekete, Bánhegyi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!