Sport

2015.10.10. 11:09

A jövő hét zalai sportműsorából

Kosárlabda, labdarúgás, kézilabda, teke, és asztalitenisz is várja a sport szerelmeseit a jövő héten.

OKTÓBER 13., KEDD

A labdarúgó Magyar Kupában a 3. forduló kerül sorra: a ZTE FC 14 órai kezdettel a Dunaharaszti MTK (NB III, Közép-csoport) pályáján próbál továbbjutni.

OKTÓBER 14., SZERDA

A labdarúgó Magyar Kupa soron következő, harmadik fordulójában nem akármilyen vendéget fogad a Tarr Andráshida: az NB III-as egerszegiek pályájára a bajnoki címvédő – bár ehhez képest idén erősen alulteljesítő – Videoton érkezik. Az összecsapás 14 órakor kezdődik.

A férfi futsal Magyar Kupa 2. fordulójában az NB I-es Göcsej SK az egy osztállyal lejjebb jegyzett üllői Kastélydombi SE vendége lesz. A 18.30-kor kezdődő meccsen a vendégek célja a továbbjutás.

A férfi kosárlabda NB II Nyugati-csoportjában a szezonban másodszor játszik a Göcsej SK. Az egerszegiek 19.15-ös kezdéssel a Szombathelyi ESE vendégei lesznek az Egyetemi Sportcsarnokban.

A férfi futsal Magyar Kupában továbbjutásra hajt a Göcsej SK. Fotó: Katona Tibor

OKTÓBER 16., PÉNTEK

A férfi kézilabda NB II Délnyigati-csoportjában a Nagykanizsai Izzó SE Nagyatádra látogat: a házigazda Rinyamenti KC elleni mérkőzés 19 órakor kezdődik.

OKTÓBER 17., SZOMBAT

A férfi kosárlabda NB I A-ban a 4. forduló kerül sorra. A Zalakerámia-ZTE KK két hazai fellépés után most utazik: a 18 órakor kezdődő találkozón a Pécsi VSK lesz az ellenfél. Közben a megyeszékhely női csapata, a ZTE NKK a Vasas otthonában próbál meg nyerni. A 3. fordulóba kisorsolt mérkőzés 17 órakor kezdődik.

A tekézők Szuperligájában a megyeszékhely férfi csapata, a ZTK-FMVas a fővárosban a BKV Előre vendége lesz a 6. fordulóban, 10 órai kezdettel. Ugyanebben az órában kezdődik a ZTE-ZÁÉV női csapatának mérkőzése hazai pályán: az Ifjúsági Sportcentrumban a Tatabányai SC lesz a vendég.

A labdarúgó NB II 10. fordulójában a ZTE FC megkezdi őszi, hatfordulós idegenbeli „hadjáratát": az egerszegi kék-fehérek 18 órai kezdettel Csákváron játszanak.

A férfi teke NB I Nyugati-csoportjában zalai rangadót rendeznek ezen a napon: 13.15 órai kezdettel a Lauf-B TK fogadja a Zalaszentgrót TK-t a zalaegerszegi Ifjúsági Sportcentrumban – ahol egyébként a hazai mérkőzéseit utóbbi is játssza.

A nők NB II-es kézilabda pontvadászatának Délnyugati-csoportjában hazai környezetben játszik a Hévíz SK. A zöld-fehérek a PEAC-ot fogadják 16 órától. A férfi kézilabda NB II Északnyugati-csoportjában Balatonfüredi KSE II–Keszthelyi Georgikon DSE meccset rendeznek 18 órai kezdettel.

A női asztalitenisz NB I Nyugati-csoportjában a Győri Elektromos otthonába utazik a Kanizsa Sörgyár SE. Az összecsapás 15 órakor kezdődik.

A férfi asztalitenisz NB II-ben a Kanizsa Sörgyár SE 11 órától a Bonyhád Vasas I-et fogadja a Bolyai-iskolában. A Hévíz SK II. ugyanebben az időpontban kezdi az 5. fordulóra kisorsolt mérkőzését a fővárosban, a Pestújhelyi SC I. ellenében.

A labdarúgó megyei bajnokság I. osztályának 10. fordulójában öt mérkőzést játszanak szombaton, egyaránt 14 órai kezdettel. A párosítás: Teskánd–Zalaszentgrót, Hévíz–Csesztreg, Gellénháza– Pókaszepetk, Lenti–Zalalövő, Szepetnek–Nagykanizsa.

OKTÓBER 18., VASÁRNAP

A labdarúgó megyei bajnokság I. osztályának 10. fordulójában: Csács-Nemesapáti–Semjénháza, Kiskanizsa– Letenye. Mindkét mérkőzés 14 órakor kezdődik.

A női asztalitenisz NB I Nyugati-csoportjában a Kaposvári AC látogat Hévízre. A felek 14.30 órától csapnak össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!