Sport

2015.06.09. 08:59

Zalai totó - A keszthelyi Sipőcz László lett a "totókirály"

Zalaegerszeg - Véget ért a zalai totó játék, melyet - amint az az utolsó hét előtt már sejthető volt - a keszthelyi Sipőcz László nyert meg.

Varga Andor

A 11. játékhéten a megye négy térségét képviselő szakértőinket több csapat is alaposan megtréfálta. A megyei I. osztályban a Csesztreg hazai veresége a Semjénházával szemben, valamint a Szepetnek Kiskanizsa elleni pontvesztése is ebbe a kategóriába tartozott, nem beszélve arról, hogy a futsal NB I-be jutott Göcsej SK hazai vereséggel zárta le szezonját a Szegeddel szemben. Ettől függetlenül Sipőcz Lászlónak (Keszthely) és Kepe Tibornak (Nagykanizsa) nem volt rossz hete, 7-7 találatot értek el, s miután ők vezettek az összesítésben, meg is őrizték ezt a pozíciójukat. Mögöttük Péter Zoltán (Zalaegerszeg) 5, míg Németh Imre (Lenti) 4 találattal zárt.

Ennek fényében az összesített végeredmény: 1. Sipőcz 63 találat, 2. Kepe 61, 3. Péter 57, 4. Németh 54.

Valamennyiüknek jár a köszönet a játékban való részvételért, illetve a gratuláció is, majdnem helyezéstől függetlenül. Hiszen menet közben mindegyiküknek voltak kifejezetten jó, győztes hetei, Fortuna viszont nem egyformán volt jó fej valamennyiükkel. A játékunk is megmutatta: a sportfogadás csak egy bizonyos (nem is túl nagy ) részben szakértelem, a szerencse sokkal nagyobb súllyal esik latba. Nem véletlen az sem, hogy a "rendes" totón sem túl gyakori a telitalálat

A zalai labdarúgás részesei és hívei számára jöhet a nyári pihenés, illetve felkészülés az őszre, hiszen minden nappal közelebb az új szezon. Melyre talán játékunk, a zalai totó is visszatér valamilyen formában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!