Sport

2015.03.09. 11:45

Futsal: Ismét "átrobogott" a Göcsej...

Az NB II-es futsal bajnokságban a Göcsej SK továbbra is „robog”, akárcsak egy expresszvonat: listavezetőként, ezúttal a Törökbálint otthonában lőtt 18 gólt.

Jóna István

Törökbálint FSE–Göcsej SK 8-17 (3-12)
Törökbálint, Jv: Moldován (Tihanyi, Rábel)
Göcsej SK: Lekics – Papp, Halmos, Szőke, Horváth csere:Tóth, Friss, László, Bogyó, Major, Makasics, Sümegi. Játékos-edző: Bagó Gábor
Gólszerzők: Halmos 4, Horváth 3, Papp 2, Friss 2, Bogyó 2, Szőke, Tóth, Sümegi, Bolla (öngól).

A futsal NB II Nyugat csoportjának 21. fordulójában a Törökbálint FSE látta vendégül a listavezető Göcsej SK-t. A zalaiak nem udvariaskodtak, már az első félidőben eldöntötték a bajnoki pontok sorsát. Összesen 12 gólt helyeztek el a hazaiak kapujában. A második játékrészben kiegyenlítődött a játék a sok cserének köszönhetően, így a hazaiaknak is akadt szépítési lehetőségük. A második húsz percben 5-5-ös döntetlent játszottak a csapatok, ami csak az eredményre volt hatással. A találkozó már az első játékrészben eldőlt. A Göcsej SK legeredményesebb tagja Halmos Máté volt, aki négy gólt szerzett a mérkőzésen.

Halmos Máténak ismét "elsült" a lába, hiszen egymaga négyszer találbe az ellenfél kapujába (Fotó: Katona Tibor)

A találkozóról Friss Szabolcs csapatkapitány elmondta, hogy fáradtan és pontatlanul játszottak a mérkőzésen. A fiúkból sokat kivett a héten játszott két bajnoki. Ennek ellenére magabiztosan hozták a kötelezőt.

A bajnokságból még öt mérkőzés van hátra és Göcsej SK őrzi előnyét. A következő mérkőzést ismét hazai pályán játssza a zalai csapat, amikor március 16-án a Győrújbarát csapatát fogadják a kék-fehérek, 19.30-tól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!