Sport

2015.02.02. 18:20

Vass Sándor emlékére

Zalaegerszeg - Az elmúlt hétvégén már nyolcadszor rendezték meg a megyeszékhelyen a tekézők Vass Sándor Emléktornáját.

Varga Andor

Az andráshidai Roxy klubban 22 csapat, illetve ezek színeiben 88 versenyző gurított, és a verseny történetében mindkét szám rekord.

- Szomorú aktualitás, hogy egykori kiváló, balesetben elhunyt sporttársunk emlékére már nyolcadszor rendezhettük meg ezt a viadalt - mondta a tornát szervező Városi és Körzeti Tekézők Egyesületeinek Szövetsége nevében az elnök, Büki László. A szervezésben Vass Sándor egykori klubja, a Vorhotai LSC segített sokat, de köszönet illet minden sportolót, aki részt vett a vetélkedésben.

A 60 vegyes gurításos Vass Sándor Emlékverseny végeredménye. Csapat: 1. Zala Volán TE A 1077 fa, 2. Botfai LSC 1071, 3. Fémtermék SE 1067. Egyénileg: 1. Bakonyi József (Andráshida SC) 315, 2. Németh Richárd (Fémtermék SE) 298, 3. Lipusz Ferenc (Police-Ola LSK) 293.

A szervezők átadtak különdíjakat is. A legjobb taroló címet Bakonyi József (Andráshida, 126 fa) érdemelte ki, míg a legjobb telizőnek Hermán Ferenc (Zala Volán TE A , 203) bizonyult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!