Sport

2014.12.29. 16:05

A szilveszteri maraton szervezői az autósokat is óvatosságra kérik

Zalaegerszeg - A hirtelen beköszöntött téli időjárás semmit sem változtat a Decathlon Egerszegi Mountain Man szilveszteri futóverseny eredeti kiírásán, hiszen holnap mindenképpen megrendezik azt.

Kerkai Attila

Az idő csodálatos jegyezte meg Déri Miklós, a szervezők egyike, utalva arra is, hogy a hó és a hideg eddig sem volt akadály számukra. Azt viszont fontosnak tartotta megemlíteni, hogy egy nappal a december 31-i esemény előtt felhívja az indulni vágyók figyelmét:

Futókkal nem csak az erdőben, de az utakon is találkozhatnak

Nagyon sok nevezés érkezett előzetesen és a helyszínen is várható, hogy sokan akarnak majd feliratkozni mondta. Elsősorban a helyszíni nevezők figyelmét szeretnénk felhívni, illetve kérni: reggel nyolc órától lehet nevezni a Deák szakközépiskolában, s arra kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen, hiszen a nevezéseket 8.30 órára be akarjuk fejezni, hogy a verseny időben elkezdődjön.

Déri Miklós az autósokat is arra kéri: óvatosan vezessen december 31-én, ugyanis a városban és Zalaegerszeg környéki utakon is találkozhatnak majd futókkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!