Sport

2014.12.05. 13:55

Hosszú sorozat végére értek a zalai ultisok

Szép zalai siker siker született a Magyar Ultisok Országos Egyesületének (MUOE) egyéni bajnoki döntőjében. A zalaszentmihályi Tischler Sándor bronzérmet nyert.

Varga Andor

Nyugodtan mondható: maratoni hosszúságú volt a sorozat, hiszen hat selejtező, négy középdöntő és négy elődöntő után került be a legjobb 15 játékos a fővárosi fináléba. küzdött a bajnoki címért! Ezzel a döntővel egy időben és azonos helyszínen rendezték meg a Köztársaság Kupát, melyre 123-an neveztek. Ezen a legjobb zalai versenyző Kulcsár Zoltán (13. hely), valamint Vangyia Árpád (28.) volt. Amúgy megyénkből összesen 17-en vettek részt a viadalon, mely a MUOE legrangosabb rendezvényének számít.

Az egerszegi Róka Róbert (balról, mellette Muzslai Róbert MUOE elnök), és a gelsei Tislér Árpád megosztva lett Dunántúl Bajnok
Fotó: a szerző

Szokás szerint ilyenkor osztják ki az év közbeni versenyek díjait is a nyerteseknek. Most kapta meg a kupát Zalaegerszeg Bajnoka, Stifft Ferenc, a Dunántúl Bajnoka (megosztva) Róka Róbert (Zalaegerszeg) és Tislér Árpád (Gelse), a csapatbajnoki 3. helyezett egerszegi együttes (Bangó István, Konczik János, Ollár Csaba), valamint a Mesterbajnok és a Bajnokok Bajnoka (Stifft Ferenc) is.

A díjátadó alkalmából jó érzés volt újra átélni kicsit az év közben aratott sikereket fogalmazott Szalay István, a második éve működő zalaegerszegi Police-Ola LSK Zöld Ász Ulti Szakosztály vezetője. Büszkén mondhatjuk el: az egész megye, illetve a megyeszékhely kártyásai is kitettek magukért ebben az évben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!