Sport

2014.08.08. 10:00

Szepetneki siker a negyedik zalakarosi strandfoci tornán

Zalakaros - Az elmúlt hétvégén negyedik alkalommal rendeztek strandfoci tornát a városban. A viadal melyre 10 csapat nevezett szepetneki sikerrel ért véget.

Varga Andor

A résztvevőket két ötös csoportba sorolták, majd körmérkőzés végén a két első helyezett a két másodikkal vívta az elődöntőt.

A helyosztók eredményei. A 3. helyért: Kanizsa Energetika Zalakaros Öregfiúk-Hervis 7-2. A döntőben: F. U. C. K. Szepetnek Ocean's Team Nagykanizsa 5-2.

A győztes csapat tagjai. Állnak (balról): Kalányos Árpád, Kelemen Róbert, Kollár Péter, László Roland. Guggolnak: Vittman Tibor, Szabó Banjamin, Vlasics Dániel (Fotó: Bogdán Amanda)

A tornán kiosztották az ilyen erőpróbákon megszokott különdíjakat is. A legjobb kapusnak Szabó Benjamint (F. U. C. K.) választották, míg a legjobb játékosnak járó trófeát Lőrincz Péter (Kanizsa Energetika) kapta. A gólkirályi címet Szőke Ádám (Ocean's Team) érdemelte ki 19 találattal aki egyébként csapata két döntőbeli gólját is szerezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!