Sport

2014.07.28. 17:50

Folytatja az együttműködés ZTC és a TRIÓ Egerszeg Kft.

Zalaegerszeg - Folytatják az együttműködést, hiszen semmi okuk változtatni ezen - hangzott el azon a hétfői sajtótájékoztatón, melyen a Zalaegerszegi Tájékozódási- Futó Club és a TRIÓ Egerszeg Kft. vezetői vettek részt.

Kerkai Attila

 

Vajda László, a ZTC elnöke (balról) és Simon Zoltán, a névadó ügyvezetője a szerződéskötéskor Balaicz Zoltán alpolgármesterrel (Fotó: Katona Tibor)

A Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club és a TRIÓ Egerszeg Kft. egy évvel ezelőtt kötött megállapodást egymással, és az egerszegi tájfutó klub eredményei azt bizonyítják, hogy továbbra is a térség meghatározó egyesülete a ZTC a tájfutó sportágban.

Eredményesség terén az elmúlt egy évben 2 arany-, 4 ezüst-, és 3 bronzérmet szereztek a klub versenyzői magyar bajnokságokon. Összesen 43 alkalommal végeztek egyéni vagy csapat a bajnoki pontszerző helyek valamelyikén.

A hétfői sajtótájékoztatón Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg alpolgármestere, aki az egy évvel korábbi megállapodáskor is jelen volt azt emelte ki: két helyi érték találkozott akkor, amely most is követendő. Simon Zoltán, a TRIÓ Egerszeg Kft. ügyvezetője kiemelte, hogy az együttműködés gyümölcsöző volt, így semmi sem indokolja, hogy ne hosszabbítsák meg a kettejük között kötött szerződést, melyet Vajda László, a ZTC elnöke is eredményesnek minősített, hiszen a klub tagjai ezáltal sokkal jobb körülmények között versenyezhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!