Sport

2014.06.12. 16:50

Global Grappling - A jiu-jitsu és a judo közt

Bocfölde - A településen működő küzdő-sport szakosztály öt tagja is részt vett a Kecskeméten rendezett Global Grappling versenysorozat újabb fordulójában.

Kerkai Attila

A harcművészeti ág a „global grappling", amit Sós György csapatvezetője úgy határozta meg, hogy a jiu-jitsu és a judo közt helyezkedik el, előbbinél kevesebbet, utóbbinál többet enged meg a küzdelem során. A kecskeméti viadalon 30 csapat több mint 200 versenyzője indult, a bocföldeiek az utánpótlás korosztályokban képviseltették magukat. A manó korosztály 25 kg-os küzdelmeiben Horváth Dominik 2., ugyanitt Tóth Levente 4. helyen végzett. A gyermek korosztály szintén 25 kg-os versenyében Forgács Martin aranyéremmel térhetet haza. A 30 kg-osok között Kulcsár Kristóf a 4. helyen végzett, viszont a verseny legszebb dobását vitte véghez. Az ifjúságiak 60 kg-os mezőnyében Horváth Bendegúz másodikként zárt.

Hátul Horvát Bendegúz és Sós György edző, előttük balról Horváth Dominik, Forgács Martin, Kulcsár Kristóf, Tóth Levente. Fotó: Takács László

Sós György mellett Takács László segített a fiatalok felkészítésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!