Sport

2014.04.10. 16:45

Az SZKES is már bajnokságra készülhet

Nagykanizsa - A Magyar Látványtánc Szövetség (MLTSZ) által rendezett kvalifikációs versenyre volt hivatalos a SZKES Honvéd Kaszinó tánccsoportja is és bejutott az országos döntőbe.

A magyar bajnokságot május 16-18. között a fővárosban rendezik, ahonnan majd a júniusi Európa-bajnokságra lehet kijutni. A kanizsai SZKES kaposvári kvalifikáción tíz számmal indult és valamennyi formációja továbbjutott az országosra.

A SZKES Honvéd Kaszinó sikeresen szerepelt csoportja. Fotó: SZKES

A kanizsaiak eredményei. Látványtánc gyerek formáció: 3. Bűbájos Boszorkák. Hip Hop felnőtt csoport: 1. Do my dance. Látványtánc junior csoport: 1. Életre kelt kódexek. Junior duó: 1. Fever (Friskó Zsófia- Németh Larina). Mini solo: 1. Indiánlány (Szommer Héra). Hip hop csoport mini: 2. Kövess engem! Felnőtt solo: 1. My passion (Tófalvi Alexandra). Látványtánc junior formáció: 1. Reneszánsz udvar. Látványtánc mini csoport: 1. Szülinapom van! Látványtánc felnőtt csoport: 1. Támadnak a bacilusok! – ez a produkció különdíjat is kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!