Sport

2014.01.03. 16:05

Játszottak és segítettek

Zalaegerszeg - Jótékonysági fallabda versenyt rendezett a megyeszékhelyi ZEUS SE. A Geri Bútor Kupáért kiírt viadalon több kategóriában rendeztek versenyeket.

Kerkai Attila

A megyeszékhelyi XXL Fitness-Wellness Központban gyűltek össze a fallabdázók, hogy versenyükkel egyrészt felhívják a figyelmet a Bogáncs Állatmenhelyre, másrészt a nevezésekből befolyt összeggel támogatták is annak működését. Összesen hat kategóriában rendezték meg a jótékonysági Geri Bútor Kupát és az indulók létszámára valóban nem lehetett panasz. A 34 versenyző nevezése ugyanis a régióban nagyon jónak számít, és a résztvevők a játéklehetőség miatt is éltek az indulás lehetőségével. A rendező ZEUS SE szintén elégedett lehetett, hiszen a nevezési összegből befolyt adomány nagy segítséget jelent az állatmenhelynek is.

Az U15-ös kategóriában Zalavári Ábel és Buruczky Viktor csatája. Fotó: Katona Tibor

A kategóriánkénti dobogósok. Női junior: 1. Gresa Lilla, 2. Molnár Lilla, 3. Pelikán Dóra. Felnőtt női: 1. Pölcz Adrienn, 2. Hoffmann Zsuzsanna, 3. Király Barbara. Fiú, U11: 1. Talabér Máté, 2. Kertész Milán, 3. Berkes Marcell. Fiú, U15: 1. Zalavári Ábel, 2. Farkas Ákos, 3. Buruczky Viktor. Férfi amatőr: 1. Berkes Tamás, 2. Hoffmann Péter, 3. Tóth Péter. Férfi ranglistás verseny: 1. Soós Krisztián, 2. Németh Balázs, 3. Szigeti Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!