Sport

2013.05.05. 15:01

Nagypáli: fontos pontokat vettek el a riválistól

Zalaegerszeg - Alsóházi rangadót játszott és nyert meg a Páter Fit Well Nagypáli csapata a női NB I-es labdarúgó-bajnokság rájátszásban.

Az egyenes ági bent maradás szempontjából mindenképpen nyerni kellett a zalai együttesnek, hogy a matematikai esély megmaradjon. A találkozót ennek szellemében kezdte a Nagypáli és gyorsan megszerezte a vezetést. A folytatásban is a vendéglátók akarata érvényesült, amely újabb gólt eredményezett.

A félidő hajrájában a fővárosiak is veszélyeztettek, de eredménytelenül, viszont a szünetben „célba érhettek" az edzői tanácsok. A második félidőben ugyanis egy jóval agresszívebb budapesti csapat lépett pályára, amely gyorsan szépített, sőt, a félidő közepén egyenlített. Ádáz csata folyt a győztes gólért, de Fortuna ezúttal a zalai gárda mellé szegődött. A mérkőzés utolsó percében lőtt góllal nagyon fontos három pontot szerzett a zalai együttes, így tovább él az egyenes ági bent maradás reménye.

Egy korábbi találkozón készült felvételen Végh Renáta (kékben) harcol a labdáért. A Nagypáli csatára most két gólt is lőtt a Csepel. Fotó: ZH-archív, Katona Tibor

Páter Fit Well Nagypáli - Csepel 3-2 ( 2-0)

Vasboldogasszony, 100 néző. Jv.: Lapath.

Nagypáli: Sipos - Szabó (Szakács), Pete, Széplaki, Boda - Luczi, Lukács (Szegedi), Kerkai - Gáspár (Király), Vincze, Végh. Edző: Kostorják Zsolt.

Kostorják Zsolt: Nagyon fontos három pontot szereztünk, de a csapatnak nagy hiány érzete van.

Zalai gólszerzők: Végh (2), Luczi. Jók: Széplaki, Boda, Lukács, Végh.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!