Sport

2013.03.01. 19:08

ZAC: újabb egyéves névhasználói szerződés

Zalaegerszeg - A Zalaszám Kft. újabb egy éves névhasználói szerződést írt alá a ZAC-al, Gyulai Miklós, a MASZ elnöke pedig szintén egy jelentős támogatásról szóló csekket hozott magával.

Bóbics László

Pénteken sajtótájékoztatót tartottak abból az apropóból, hogy az informatikai cég és a ZAC újabb névhasználói szerződést kötött. Dr. Szász Péter, a Zalaszám Kft. első embere beszédében azt ecsetelte: az elmúlt nyolc év során maradéktalanul teljesültek a névhasználói szerződésben foglaltak.

Mindenki hozott magával valamit...

Szász Péter azt is elmondta, hogy a ZAC-ot jelentő 400 fős közösség legjobbjai olimpiákra, világversenyekre, országos bajnokságokra vitték el cégük jó hírét, az utánpótláskorú fiatalok pedig magatartásukkal, emberi kiállásukkal, teljesítményükkel képviselik filozófiájukat.

- Ebben a klubban sportoló, edző, menedzsment, a társadalmi elnökség és a szponzorok együtt alkotnak egy nagy csapatot. Tudjuk, hogy támogatásunk jó helyre kerül - zárta mondandóját a ma is rendszeresen sportoló cégvezető.

Balról Balaicz Zoltán, Gyulai Miklós, dr. Szász Péter és Kámán Vilmos a szerződés aláírásakor, de akadt már bejelenteni való is. Fotó: Katona Tibor

A ZAC elnöke, Kámán Vilmos új pozíciójában először írhatta alá a névadó szponzori reklámszerződést. Örömét fejezte ki az atléták nevében, hogy a sport világában napjainkban ritkaságszámba menő esemény egyik főszereplője lehet. A klub apraja-nagyja nevében ígéretet tett, hogy a támogatás minden forintját jól fogják hasznosítani.

Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke is részt vett az szerződéskötésen. Ő sem jött üres kézzel. A Zalaszám Sportiskola fiataljai az elmúlt évben a Sport XXI. gyermek atlétikai program keretében nyújtottak kiváló teljesítményt. Az elnök az ezzel járó, nem kevés állami támogatásról szóló szerződést hozta magával. Hozzászólásában dr. Szász Péternek, a magyar atlétikai élet legnagyobb támogatójának mondott köszönetet.

Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg alpolgármestere is biztosította a klubot az önkormányzat további támogatásáról:

- A mi egerszegi gyermekeink, tehetségeink jövőjéről, a tehetségek gondozásáról szól a ZAC története. A Zalaszám támogatása előtt pedig le a kalappal - mondta.

Szakály István ügyvezető igazgató a tegnapi napot az atlétika ünnepének nevezte:

- Meg kellett élnem 48 évet az atlétikában, hogy ekkora öröm érjen. Erre még eddig nem volt példa, hogy a névadó főszponzor, az önkormányzat és a MASZ egyszerre hozza a támogatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!