Sport

2012.12.21. 13:56

Park az extrém sport(olók)nak

Vonyarcvashegy - Karácsonyi ajándékként avatták fel csütörtökön a település skate parkját, melyet a gördeszkás gyerekek, fiatalok rögtön birtokba is vettek, Lendvai Zoltán rédicsi plébánossal egyetemben.

Sámel József

Péter Károly polgármester az ünnepségen elmondta: a pálya ötlete már két évvel ezelőtt felmerült, az szerepelt a programjában, s a beruházás megvalósítását a képviselő-testület is támogatta. Saját erőből 5,5 millió forintot fordítottak a kialakítására, az aszfaltozásra, illetve az elemek beszerzésére.

A pályán Lendvai Zoltán rédicsi plébános is bemutatót tartott (Fotó: Sámel József)

- Vonyarcvashegy családbarát és sportos település, ennek jegyében alakítottuk ki a strandon az edzőpályát is - fogalmazott. - Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekeknek lehetőséget biztosítsunk a mozgásra, az aktív kikapcsolódásra, elérve, hogy ne a tévé, a számítógép előtt üljenek. Bízunk benne, hogy az extrém sportokat (gördeszkázás, bmx) is egyre többen megkedvelik a pálya kapcsán.

Elárulta: a beruházásokat folytatják, húsvétkor újabb ajándékot adnak át.

Kondora Péter bemutatta extrém tudását a közönségnek (Fotó: Sámel József)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!