Sport

2012.08.03. 17:37

Malajzia ellen a ZTE FC?

Zalaegerszeg - Szombaton délelőtt (11.00) lép pályára felkészülési mérkőzésen a ZTE FC együttese. A Nagyatád elleni szombati találkozó most amiatt lehet érdekes a szurkolók számára, hiszen megeshet, hogy a bajnoki rajtig már nem láthatják hazai környezetben a kék-fehéreket.

Kerkai Attila

Sőt, a bajnoki rajton sem, ugyanis az NB II Nyugati-csoportjában a ZTE FC a Győri ETO FC II. vendégeként kezd és majd csak a 2. fordulóban (augusztus 25-26.) szerepel idehaza, amikor is rangadót vív a Gyirmóttal. Az NB II napra és órára lebontott sorsolását továbbra sem készítették el.

Szombaton tehát akár előrehozott fópróbának is beillik a ZTE FC és a Nagyatád találkozója, bár nem szeretnénk semmiféle jelzőt ráaggatni erre a találkozóra. Mindenesetre az új szerzeményekkel megismerkedhet a zalai publikum is, hiszen az elmúlt időszakban több játékossal is gyarapodott a kék-fehérek kerete gondulunk itt Budovinszky Krisztiánra, Pavol Penksára, Horváth Lászlóra vagy Simonfalvi Gáborra, bár őt nem kell bemutatni.

Az, hogy a jövő héten kivel találkozik a csapat, még biztosat nem tudtak a klubnál sem mondani, azt viszont Németh Ottó árulta el, hogy már elküldték a nemzetközi mérkőzéshez a kérelmüket az MLSZ-hez. A tervek ugyanis arról szólnak, hogy jövő szombaton az ausztriai Oberwartban a ZTE FC Majazia válogatottjával mérkőzne meg, s nagyon remélik a zalaiak, hogy a találkozó végül össze is jön, hiszen nagy szükségük van a gyakorlómérkőzésre a rajt előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!