Sport

2012.06.02. 02:24

Páros harmadik hely az egyetemi bajnokságon

Nagykanizsa - A Pannon Egyetem helyi kampuszának két elsőéves hallgatója, Bicsák Bettina és Andik Georgina harmadik helyen végzett az egyetemi és főiskolai országos asztalitenisz-bajnokságon.

Benedek Bálint

Az NBI B-s asztalitenisz pontvadászat nyugati csoportjában éllovas Tompa Ingatlanforgalmi Kft.-Kanizsa Sörgyár SE női II. csapatában húzóembernek számító Bicsák Bettina jó eredményeket ér el mozgássérült válogatottként is. Párostársa, Andik Georgina még kevesebb rutinnal bír, hisz szeptemberben, az egyetem kezdésekor jelentkezett csak a sörgyáriakhoz. De fejlődik: pár hónap alatt bekerült a harmadik csapatba, sőt néhányszor játszott a második garnitúra tagjaként is.

A két leány a kanizsai kampusz színeiben erős mezőnyben szerepelt. Kiválóan játszottak, de az elődöntőben kikaptak egy pécsi párostól, s bronzérmesek lettek. Egyéniben már nem sikerült az éremszerzés, amire egyébként főleg Bicsáknak lett volna esélye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!