Sport

2012.05.31. 10:18

Prukner László távozik a ZTE FC-től!

Csütörtökön eldőlt, hogy a ZTE FC NB I-től búcsúzó labdarúgócsapatánál az eddigi vezetőedző, Prukner László nem folytatja a munkát és távozik a klubtól.

zaol.hu

A hír bejelentése után megkerestük Nagy Ferencet, a ZTE FC elnökét, és Prukner Lászlót is, akik nyilatkoztak a Zalai Hírlapnak.

- Volt egy hosszabb elbeszélgetésünk Prukner Lászlóval, és a kialakult helyzetre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy a klub és ő is külön folytatja - mondta el érdeklődésünkre Nagy Ferenc elnök, aki arról is beszélt, hogy a keretben is lesznek változások. - A nálunk kölcsönben szerepeltek, Nicorec és Ganurgava visszatér Győrbe, Szakály Dénes pedig a Videotonhoz. Bogunovic és Brkic szerződése lejárt, ők távozhatnak, és Panikvarral és Hervassal pedig még egyeztetünk. Szeretnénk öt-hat, meghatározó tudású játékost szerződtetni.

Prukner László tavaly szeptemberben érkezett a ZTE FC-hez és megerősítette: hitt benne, hogy bent tudja tartani a csapatot az élvonalban, ami végül nem sikerült.

- Az adott körülmények között az volt a legkézenfekvőbb megoldás, ha elválnak útjaink - nyilatkozta Prukner László. - Most is vállalom, hogy nem hoztam rossz döntést, amikor elfogadtam a ZTE FC ajánlatát, de körültekintőbbnek kellett volna lennem. Sajnos az elmúlt nyolc hónapban sem pozitívan változtak a körülmények, melyek szintén nem segítették a szakmai munkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!