Sport

2011.10.04. 04:28

Vízilabda: négy góllal is vezetett, mégis kikapott a KVSE

Az OB I B-s férfi vízilabda-bajnokság második fordulójában az Újpest otthonában küzdelmes mérkőzésen szenvedett vereséget a Heat-Group Kanizsa VSE együttese.

Benedek Bálint

Újpest VUS-Heat-GroupKanizsa VSE I. 10-9 (0-3, 2-3, 3-1, 5-2)
Budapest, 50 néző. Jv.: Marjay, dr. Marosvári.

Kanizsa: Kiss - Virt 1, Bencz 1, Gulyás 1, Molnár, Kéri 3, Fábry 3. Csere: Bóta (kapus), Horváth M., Gyana. Játékos-edző: Kéri Péter.

Villámrajtot vettek a pontvadászatot egy hete hazai győzelemmel kezdő kanizsaiak a mérkőzésen, hiszen kiválóan célozva fokozatosan növelték az előnyüket, miközben a hazaiak lövéseit a hálóőr, Kiss szenzációs formában védve sorra hárította. A folytatásra rendezte sorait az újpesti gárda, ám a továbbra is nagy lendülettel küzdő vendégeket megközelíteni sem tudták (15. p.: 2-6).A fordulást követően megváltozott a játék képe, ugyanis a hazaiak jóval nagyobb fokozatra kapcsoltak, s előbb felzárkóztak, majd nem sokkal később a vezetést is átvették. Az utolsó negyedre sajnos teljesen kimerültek a dél-zalaiak erőtartalékai, sőt, a zalai kispad olyannyira elfogyott , hogy a hajrában még cserekapus Bótának is a mezőnyben kellett bizonyítania. A KVSE-nek ilyen körülmények között már nem sikerült újra a kezébe vennie a kezdeményezést és szoros vereség lett az összecsapás vége.

Jók: Kiss, Kéri.

Kéri Péter: Kiss Csaba kapus teljesítménye figyelemre méltó volt, ám sajnos még mindig elég kevesen vagyunk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!