Bedobta az autó ablakát a prostituált

2024.06.17. 15:21

Szex közben próbálta meglopni, utána megkéselte a kuncsaftját

Meg akarta lopni a kuncsaftját a prostituált, de lebukott, dühében combon szúrta a férfit, aki ezek után már a rendőröktől kért segítséget. A történtek miatt büntetőeljárás indult, ebben a napokban született jogerős ítélet.

Arany Gábor

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az egerszegi törvényszék közlése szerint a Zalaegerszegi Járásbíróság előkészítő ülésén hozott jogerős ítéletet annak a nőnek az ügyében, aki miután szexuális szolgáltatást nyújtott egy férfinak, megpróbálta ellopni a pénztárcáját, aztán meg rátámadt.

A nő Söjtör közelében intette le a gépkocsit, a sofőr először el akarta vinni, de a nő közölte, hogy nem utazik, hanem ehelyett felajánlott a szexuális szolgáltatását. Miután megegyeztek a tarifában, a nő a főútról letérve elhagyatott területre navigálta a férfit, aki itt kifizetett hatezer forintot, majd a pénztárcáját a bal első ajtó tárolójába tette. Aktus közben azonban észrevette, hogy a nő elemelte a pénztárcát, ezért azt a hátsó ülésre helyezte, hogy ott már ne érhesse el. Az aktust követően, amikor a férfi az autó jobb oldalánál felöltözött, és a gépkocsit megkerülve a bal első üléshez ment, hogy beszálljon, a nő a 200 eurót és 65 ezer forintot, iratokat tartalmazó pénztárcát kivette a hátsó ülésről, majd futásnak eredt. A férfi azonban utánament, elkapta, némi dulakodás árán visszaszerezte a pénztárcáját is, majd autóba ült, hogy elhajtson. Ekkor nő az autó még nyitott ajtajához ment, megpróbálta kihúzni a slusszkulcsot, a bal első ajtó tárolójából pedig kést vett ki, és azzal kétszer combon szúrta a férfit, aki ekkor már el tudott hajtani az autóval. A nő azonban még egy nagyobb követ dobott utána, amivel betörte a hátsó szélvédőt.
A férfi ezek után Zalaegerszegre hajtott, és segítséget kért egy rendőrjárőrtől. Gépkocsijában 45. ezer forint kár keletkezett, szúrt sérülései pedig 8 napon túl gyógyulóak voltak.
A Zalaegerszegi Járásbíróság a történteket beismerő, a tárgyaláshoz való jogáról lemondó nőt bűnösnek találta súlyos testi sértésben és lopás kísérletében, ezért 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztette. Az ítélet jogerős.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában