Sport

2011.05.05. 03:27

Egerszegi karatés érmek

A közelmúltban Székesfehérváron rendezték az Ippon Shobu magyar bajnokságot. Az ország szinte minden részéről érkeztek versenyzők, köztük a zalaegerszegi Toriki KHKE fiataljai is képviseltették magukat.

Bóbics László

Végül 39 egyesületből közel 300 sportoló állt rajthozés a Takács Ferenc vezetésével működő megyeszékhelyi klub versenyzői jól szerepeltek.

A Toriki Egyesület tagjainak jobb eredményei közül kiemelendő, hogy formagyakorlatban Takács Virág Vivien az első, míg küzdelemben a második helyen végzett. Schlemmer Laura az egyéni küzdelemben 3., formagyakorlatban 4. helyen zárt. Bakó Bianka az egyéni küzdelemben és formagyakorlatban is 4. lett.

Az egerszegiek Ausztriában, a XV. Styrian Openen is rajthoz álltak. A WKF szisztéma szerinti nemzetközi versenyen Ausztria, az Egyesült Királyság, Kenya, Szlovénia és Magyarország képviseltette magát.

A Toriki KHKE sportolói közül Takács Virág Vivien formagyakorlatban aranyérmes lett, Koronicz Inez pedig a 2. helyen végzett.

Temlén Fanni az egyéni küzdelemben és formagyakorlatban bronzérmet vehetett át az eredményhirdetésnél. Bakó Bianka egyéniben a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!