Sport

2010.10.28. 16:41

Az edző nem akarja játszatni Mátyás Augusztát

Az N. Izzó SE női NB I B-s kézilabdacsapatának sokszoros válogatott játékosa, Mátyás Auguszta, csütörtöki írásunkra reagálva azzal kereste meg lapunkat, hogy ő játszana a csapatban, ám Katona Sándor trénertől már nem kap lehetőséget.

Benedek Bálint

– Az előző fordulóig rendszeresen jártam edzésekre, s már a pécsi mérkőzésre készültem, de az edző azt mondta, ne utazzak – fogalmazott a 42 éves Mátyás Auguszta. – Eddig is tettem a dolgomat, s még szerződés nélkül is hajlandó voltam játszani. Kitűnően érzem magam a városban, s azt hiszem, korábban már letettem valamit az asztalra, hogy megbecsüljenek.

Mivel a kanizsai kézilabdázó kikérte az igazolását, Katona Sándor az együttes edzője úgy gondolta, a játékos talált már új csapatot magának.

– Igen én akartam, hogy Auguszta ne lépjen pályára – így Katona Sándor az izzósok trénere, hiszen őt is megkerestük a mellőzés okán. – Az edzéseken nyújtott munkájával maximálisan elégedett vagyok, mely érthető, ugyanis profival van dolgunk. Ettől függetlenül a találkozókon sajnos visszahúzza a csapatot, néhány játékoson kívül másokkal nem kommunikál az együttesben.

Az edző hozzátette: egyértelmű, hogy nem sikerült beilleszteni az együttesbe Mátyást, így ha ő játszik, mindenki láthatóan feszült, ez pedig eddig az eredményesség rovára ment.

A kanizsaiak csütörtökön este is pályára lépnek, ugyanis ekkor fogadta az N. Izzó SE a női Magyar Kupa 3. fordulójának keretében az UKSE Szekszárd együttesét.


Kapcsolódó cikkünk:
Mátyás nélkül az N. Izzó

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!