Sport

2010.10.12. 05:29

A nagy őszi erőpróba

A Kanizsai Outdoor és Extrémsport Egyesület a Kanizsa Centrum tövében streetball- és paintball-viadalra, míg az épületben őszi spinning maraton csapatversenyre várta mozogni vágyókat.

Benedek Bálint

A főleg a szabadtéri sportolást népszerűsítő klub először májusban paintball kupa megrendezésével mutatkozott be. Az akkori viadalra annyian neveztek, hogy a K.O.X. elnöke, Silló Mátyás úgy érezte, ősszel ismét meghirdeti a festékpatronos harcot. Jól tette, ugyanis a csípős hideg ellenére négy felnőtt és hét gyermek csapat nevezett. A minden biztonsági szabálynak megfelelő - elzárt - pályán egyszerre két alakulat mérhette össze a tudását. A májusi csatában második lett a New Earth Army felnőtt gárdája. Most a Scheiber Zsolt, Pásztori Péter, Berényi Balázs, Takács Ádám és Tamás Krisztián alkotta legénység visszavágott, s a Köll golyó és Dark Woods előtt győzött. A gyerekeknél a One Way Ticket nyert a Lányok és az AC/DC előtt. A paintball részvevői közül többen streetballban is kipróbálták tudásukat, itt a Leány barátok, Kőrösi-iskola, Gyuri zsákolj, ha tudsz! sorrend alakult ki.


A Kanizsa Centrumban a vendéglátókon kívül Zalaegerszegről, Keszthelyről és Szombathelyről tizenkét 6 fős csapat pattant a teremkerékpárok nyergébe.

- A zenés spinning versenyeknek mindig különleges hangulata van - így Milassin Tamás, a Kanizsa Centrum marketingvezetője. - Az ötórás tekerés hosszú időnek tűnhet, de a csapatok úgy oszthatták be az idejüket, ahogy csak akarták. Az nyert, aki a legtöbb kilométert teljesítette.

Eredmények. Férfiak: 1. Keszthely Mazsola 201,6 kilométer, 2. Nagykanizsa Yankos 188,5 km, 3. N. Hollywood 176,5 km. Nők: 1. K. Spinning 168,9 km, 2. N. Hollywood 152,7 km, 3. Szombathely Ez nem hat 137,9 km. Vegyes: 1. N. Gázgép I. 181,7 km, 2. N. Süti 180,6 km, 3. N. Gázgép II. 167,5 km.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!