Sport

2010.01.11. 08:47

Ifj. Mihalecz István a Hévíz kispadján

Vasárnap bejelentették: a labdarúgó NB II-ben újonc Hévíz együttesének munkáját a jövőben ifj. Mihalecz István irányítja.

Bóbics László

Vasárnap délután sajtótájékoztatót tartott dr. Hegedűs Lajos, a Hévíz FC NB II-es labdarúgó csapatának szakosztály elnöke, melyen bejelentette, hogy a távozott Glázer Róbert helyett ifj. Mihalecz István lesz tavasszal a csapat edzője.

– Megegyeztünk a fiatal trénerrel, fél plusz egy éves megállapodásban – ismertette a részleteket dr. Hegedüs Lajos.


– Reméljük, hogy 22-24 pontot a tavasszal össze tudunk szedni és bent maradunk. A fiatal tréner édesapját, Mihalecz Istvánt szeretnénk megnyerni szakmai tanácsadónak. Tavasszal 18-as lesz a keretünk, jelenleg csak 12 labdarúgónk van, hiszen Buzási Gábor és Horváth László a közelmúltban bejelentették, hogy Ausztriában folytatják pályafutásukat. Mindenképpen erősítenünk kell. Meghatározó tudású labdarúgókat is kell szerződtetnünk, s bár a szurkolók körében elhangzott Sebők József, Koplárovics Béla és Kaj András neve, de még nem tárgyaltunk senkivel. Ami persze nem jelenti azt, hogy nem lehetnek a Hévíz FC játékosai...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!