Sport

2009.10.02. 02:26

A tavaszra is tervezve

Zalaegerszeg (ka) - A megyeszékhelyi Sólyom Íjász Egyesület rendezett meghívásos versenyt, melyre a térségből több csapat nevezett.

zaol.hu

Az alsóerdei napközistábornál kialakított 2-3D-s pályán Fejér, Vas és Zala megyéből összesen 6 egyesület képviseltette magát. A többféle íjkategóriában - tradicionális, long bow, vadász reflex és csigás íj - mini, gyerek, ifi, felnőtt női és férfi korcsoportok szerint értékelték az eredményeket.

Az idei viadal egyébként sorrendben már a második Sólyom Kupát jelentette, melyet az idén a szentgotthárdi Szent Sebestyén Íjászkör nyert meg, méghozzá nagyon szoros versenyben, miután egy elsőséggel gyűjtött többet a rendező Sólyom Íjász Egyesületnél.

A harmadik helyezést a Nemesbük szerezte meg. A házigazda egyesület terveiben egyébként szerepel egy tavaszi verseny rendezése is, amire szeretnék a szomszédos országok versenyzőit is meghívni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!